Вентилатор с водна мъгла Bravissimo MGMF3816, 3 скорости, 50 W, осветление

99.00лв.

Характеристики

– Охлаждане и овлажняване
– Осветление
– Медно-алуминиев мотор
– Ситна решетка
– Регулиране на наклона
– Осцилация на 90 градуса
– 3 скорости
– Гаранция: 2 години
– Мощност [W] – 50
– Капацитет на резервоара – 3 л.

09.902.9002.0002
сравняване
Код: Вентилатор с водна мъгла Bravissimo MGMF3816, 3 скорости, 50 W, осветление Категория: Етикети: ,

Описание

Охладете се с този вентилатор Bravissimo. Той е винаги верен помощник срещу жегата, леснопреносим, с достатъчен диаметър на действие. Този уред служи за охлаждане и овлажняване. Водната мъгла създава чудесно релаксиращо и облекчаващо усещане в жегите. Чудесен уред за чудесна наслада в горещите дни, винаги с вас, където и да сте. Медно-алуминиев мотор.

Начин на действие

Вентилаторът представлява ротор, към който по определен начин неподвижно са закрепени ламели (лопатки), които при въртене на ротора упражняват върху въздуха (газа) определено налягане, завихрят го и го отблъскват в определена посока.От конфигурацията на ламелите зависи посоката, в която се изхвърля въздуха. Обикновено вентилаторите намират приложение като основен елемент в системите за въздушна климатизация. Всички знаем, че когато се съберат твърде много хора в едно малко помещение, след известно време, застоялият въздух понижава работоспособността им и предизвиква бърза умора. При липса на циркулация се повишава концентрацията на вредни газове, миризми и прах. Трайното решение е добрата вентилация. При навлизане на определено количество свеж въздух отвън и извеждане на застоялия и замърсен въздух от помещението се решават всички гореспоменати проблеми, а това може да стане с правилно изчислени и поставени вентилатори.

Осветление и водна мъгла

Вентилаторът разполага с осветление за по-голямо удобство при употреба и капацитет на резервоара за водна мъгла от  3 литра. Тази водна мъгла е  чудесно средство за охлаждане.

Регулиране на наклона и 3 скорости

За вашето по-голямо удобство той разполага с осветление, функция „Регулиране на наклона” и 3 скорости, с които да регулирате степента си на комфорт.

Леснопреносим навсякъде

Носете го със себе си навсякъде където ви потрябва – на село, на вилата, на къмпинг, той може да бъде винаги до вас. Допълнителен охлаждащ и облекчаващ ефект, благодарение на водната мъгла.  Подходящ и за заведения, ресторанти, офиси, учреждения, за дома ви.

Позициониране

При избора на вентилатор трябва да се вземат предвид типа на помещението, характеристиките на въздуха, типа на електрозахранването, изискванията за нивото на шума и др. Нашите вентилатори са подходящи за позициониране във всякакъв тип помещения.

Охладете се с този вентилатор Bravissimo. Той е винаги верен помощник срещу жегата, леснопреносим, с достатъчен диаметър на действие.Този уред служи за охлаждане и овлажняване. Чудесен настолен уред за чудесна наслада в горещите дни, винаги с вас, където и да сте.Докато работите или учите, или пък сте вкъщи и си почивате, той е винаги до вас.

Характеристики

– Охлаждане и овлажняване
– Осветление
– Медно-алуминиев мотор
– Ситна решетка
– Регулиране на наклона
– Осцилация на 90 градуса
– 3 скорости
– Гаранция: 2 години
– Мощност [W] – 50
– Капацитет на резервоара – 3 л
– Капацитет на овлажняване – макс 100 мл/час
– Основа [см] – 38
– Размери [см] – 45/38/125
– Диаметър – 16″

Разгледайте и останалите модели вентилатори предлагани от Diplomat. Изберете желания модел, според Вашите нужди.

Diplomat предлага – климатици, вентилатори и мобилни охладители. Разгледайте пълната гама уреди за охлаждане от Diplomat тук.

Екипът на “Дипломат Корпорейшън” ЕООД полага постоянни усилия да предаде точна информация за всеки уред. Снимките са с информативен характер и може да съдържат аксесоари, които не са включени в стандартния пакет, някои от спецификациите или цените могат да бъдат променени без предизвестие или могат да съдържат експлоатационни грешки. Всички промоции, предлагани в сайта, се предлагат до края на промоционалния срок или до изчерпване на количествата.

Допълнителна информация

Марка

Мощност [W]

Тип

,

Цвят

Бял

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Вентилатор с водна мъгла Bravissimo MGMF3816, 3 скорости, 50 W, осветление“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Имате въпрос? Попитайте!