ЗА DIPLOMAT

Diplomat Corporation LTD

 „Дипломат Корпорейшън” EООД е собственик на търговска марка Diplomat®, под която на българския пазар се предлагат електроуреди за вашия дом. По-голямата част на продуктите се продават и на европейския пазар. Компанията предлага широка гама модерни, функционални, енергоспестяващи и с иновативен дизайн уреди от български и световни производители , подходящи за всеки дом – електрически бойлери и такива със серпентина, телевизори, хладилници, перални, електрически и на твърдо гориво отоплителни уреди – климатици, конвектори, радиатори, вентилаторни печки, готварски печки на твърдо гориво, камини, камери и пелетни камини – сухи или със серпентина, малки и големи готварски печки, фурни, аспиратори, прахосмукачки, котлони и скари, плотове за вграждане, уреди за красота и всякакви малки електроуреди за кухнята или офиса като кафе кани, цитрус преси, блендери, сандвич-мейкъри, тостери, пасатори, диспенсери, миксери, ютии и др.


Компанията гарантира на своите клиенти грижа и внимание и след закупуването на продуктите, като осигурява гаранционно и следгаранционно обслужване. За целта е изградена сервизна мрежа в цялата страна, както и фирмен Call-център за запитвания, рекламация и консултация от страна на клиентите. В полза на потребителя се разработи електронен магазин tehnoborsa.bg, който отговаря на всякакви съвременни изисквания за удобна търговия, като доставката е подарък. Освен това, ако пазарувате онлайн, вие имате редица клиентски ползи – ако поръчате до 14 часа, получавате уреда на следващия ден. В 14-дневен  срок, ако продуктите Дипломат н
е оправдаят вашите очаквания и са поръчани онлайн, можете да ги върнете. Без да ви задаваме въпроси. Не се колебайте да получите повече информация на телефон: 0697 5 50 90.

 


Искате да разберете повече за нас?

> Разгледайте категория НОВИНИ
> Вижте продуктите в нашия ОНЛАЙН МАГАЗИН
> Свържете се с нас – КОНТАКТИ